Нуждаете се от помощ?

Просто поставете въпроса си по-долу, за да получите отговор.

Изключване на проследяването на разходите

За да активирате или деактивирате проследяването на разходите

  • Щракнете върху профила си
  • Щракнете върху „Настройки“ (може да се наложи да превъртите надолу)
  • Щракнете върху „Продукти“
  • Изберете „Разходи“
  • Включете или изключете „Проследяване на разходи“

Ако деактивирате Разходите, вие и вашите членове на екипа няма да можете да прикрепяте касови бележки или да проследявате никакви бизнес разходи.

Няма да се създават разходи от нови трансакции, докато Разходи е изключено.

За да активирате или деактивирате Разходи за конкретна дебитна карта

  • Отидете в Карти и изберете карта
  • Изберете „Настройки“
  • Превключете превключвателя, за да активирате или деактивирате „Докладване на разходите“ за тази карта

Деактивиране на Разходите за членовете на вашия екип

Можете да изключите Разходи за конкретни членове на екипа, като ги преместите в персонализирана роля без разрешения за Разходи. За да разберете как, прочетете тези ЧЗВ.