Нуждаете се от помощ?

Просто поставете въпроса си по-долу, за да получите отговор.

Блокиране на друг клиент на Revolut

Не можете да премахнете напълно клиент на Revolut от вашите контакти в Revolut. Въпреки това, можете да блокирате друг клиент на Revolut по всяко време. След това този клиент няма да може да ви изпраща съобщения, да ви изпраща пари, да получава пари от вас или да ви добавя към Групови сметки.

За да блокирате някого в приложението:

  • Отидете в Плащания в менюто в долната част
  • Търсете и изберете клиента на Revolut
  • Докоснете иконата на неговия профил в горния десен ъгъл
  • Изберете „Блокиране“

Ако изберете да блокирате този човек, можете да следвате същите стъпки отново, за да го деблокирате.