Нуждаете се от помощ?

Просто поставете въпроса си по-долу, за да получите отговор.

Изтриване на хронологията на чата ми с друг клиент на Revolut

Как да изтрия хронологията на чата си?

За да изтриете хронологията на чата си с клиент на Revolut, следвайте стъпките по-долу

  • Отидете в „Плащания“ в менюто в долната част
  • Изберете контакта в Revolut, чийто чат искате да изтриете
  • Докоснете иконата на неговия профил в горния десен ъгъл
  • Превъртете надолу и докоснете „Изтриване на чата“

Съобщенията ви с този клиент ще бъдат изтрити и клиентът вече няма да се показва в „Плащания“. Хронологията на трансакциите ви обаче ще остане видима в хронологията на трансакциите ви.

Мога ли да правя трансакции с този клиент след изтриване на чата?

Можете да продължите да изпращате или да заявявате пари от този клиент, като потърсите неговия Revtag чрез съществуващите потоци за превод. Вижте тези ЧЗВ за повече информация.

Ако не искате да получавате трансакции или съобщения от този клиент, можете да го блокирате. Вижте тези ЧЗВ за повече информация