Jak vám můžeme pomoci?

Stačí položit otázku níže a získáte odpověď.

Co znamená „přístup ke všem účtům a zůstatkům“?

Zobrazit všechny účty a jejich zůstatky

Pokud má člen týmu oprávnění „zobrazit všechny účty a jejich zůstatky“, může vidět všechny účty, a vy nemůžete omezit přístup k jednotlivým účtům.

Odeberte přístup k určitým účtům

  • Přejděte do sekce Tým a vyberte člena týmu
  • Na bočním panelu klikněte na „Role“ a přiřaďte roli, která neuděluje uvedená oprávnění

Nyní můžete upravit, ke kterým účtům má tento člen týmu přístup.

I když chcete zrušit přístup k jedinému účtu pro člena týmu, který má oprávnění „zobrazit všechny účty a jejich zůstatky“, musíte i nadále dodržovat výše uvedené kroky.

Stav účtu

Vaše možnost přidat nebo odebrat členy týmu závisí na stavu účtu:

  • Neaktivní účty: stále můžete přidávat nebo odebírat členy týmu z neaktivních účtů, stejně jako z jakéhokoli aktivního účtu
  • Omezené účty: nemůžete přidávat ani odebírat členy týmu z omezených účtů
  • Uzavřené účty: všichni členové týmu, včetně správců, ztratí přístup k účtu