Jak můžeme pomoct?

Jak mohu skrýt své uživatelské jméno?

Pokud si nepřejete, aby se vaše uživatelské jméno objevilo při vyhledávání jiných uživatelů, můžete v Nastavení soukromí zrušit Možnost zjištění podle uživatelského jména.

Pokud to chcete udělat, přejděte do části Platby, klepněte na své uživatelské jméno a vyberte v pravém horním rohu ikonu štítu. Tím se otevře Nastavení soukromí.

Pokud se rozhodnete vypnout Možnost zjištění podle uživatelského jména, ostatní uživatelé aplikace Revolut vás nebudou moci najít ve vyhledávání, ale budou vás i nadále moci najít, pokud klepnou na odkaz s vaším uživatelským jménem.

Pokud si nepřejete být vůbec identifikováni jako uživatelé Revolutu (podle čísla na mobil nebo podle uživatelského jména), můžete vypnout Platby s přáteli v Rozšířeném nastavení ochrany osobních údajů.

Související články