Sådan deler du en regning med en Revolut-bruger

Du kan dele regningen med dine kontakter med blot et par tryk. Du skal bare vælge en betaling → trykke på 'Regningsdeling' → vælge din Revolut-ven eller -kontakt og trykke på 'Fortsæt'.

Du kan justere de enkelte skyldige beløb eller bare trykke på 'Regningsdeling' for at opdele regningen ligeligt. Dine kontakter vil modtage en meddelelse med en anmodning om det skyldige beløb, som de kan acceptere eller annullere. Når de accepterer, går pengene ind på din konto med det samme.

Vi opkræver ingen gebyrer for at opdele regningen, og den kan afregnes i enhver af vores understøttede valutaer: AED, AUD, BGN, CAD, CHF, CLP, COP, CZK, DKK, EGP, EUR, GBP, HKD, HUF, ILS, INR, ISK, JPY, KRW, KZT, MAD, MXN, NOK, NZD, PHP, PLN, QAR, RON, RSD, SAR, SEK, SGD, THB, TRY, USD, ZAR.