Hvordan aktiverer jeg mit eSIM-dataabonnement?

Sådan aktiverer du dit dataabonnement

1. Installer Revoluts eSIM på din enhed. Der vil dukke en banner op i appen, der viser dig, hvordan du gør. Hvis du stadig er i tvivl, kan du læse svar på disse ofte stillede spørgsmål.
  2. Vælg Revoluts eSIM i dine indstillinger for roaming på din enhed.

Sådan vælger du et eSIM fra Revolut til roaming

Sådan gør du på en iOS-enhed

1. Åbn Indstillinger, og vælg Mobilnetværk.
  2. Vælg dit nyligt installerede eSIM under dine sim-kort (din enhed navngiver muligvis automatisk dit eSIM, men det bliver ikke dit primære sim-kort).
  3. Slå Slå denne linje til til, og slå derefter Dataroaming til på den samme side.
  4. Gå tilbage til Mobilnetværk.
  5. Tryk på Mobildata, og vælg eSIM.

Sådan gør du på en Android-enhed

1. Åbn Indstillinger, og vælg Netværk og internet.
  2. Vælg Sim-kort, og tryk på Revolut, som er dit downloadede eSIM.
  3. Slå Brug sim-kort til, og slå derefter Mobildata til, og til sidst slår du Roaming til.

Bemærk, at vejledningen til Android kan variere, alt efter hvilken telefon du har.