Hvordan installerer jeg mit Revolut-eSIM?

Sådan installerer du dit Revolut eSIM

Du skal først købe et abonnement, som bestemmer, hvor meget data dit eSIM har. Du kan altid tilføje mere data til dit abonnement, hvis du får brug for det.

Sådan køber du et dataabonnement

Søg efter eSIM i din Revolut-app, og vælg det land, du skal bruge et eSIM til. Derefter kan du se de tilgængelige dataabonnementer.

Når du har købt dit dataabonnement, gør vi dit eSIM klar og giver dig besked, når det er klar til at blive installeret.

Sådan installerer du dit eSIM

1. Gå til sektionen 'eSIM' i Revolut-appen.
  2. Følg nedenstående trin.

Sådan installerer du et eSIM på iOS

1. Tryk på 'Installer' på siden med eSIM.

Installation af et eSIM på en Android-enhed:

1. Åbn Indstillinger, og vælg 'Netværk og internet'.
  2. Vælg 'SIM-kort (+)', og vælg derefter 'Download et SIM-kort'.
  3. Tryk på 'Næste' på siden 'Download dit eSIM'.
  4. Tryk på 'Har du brug for hjælp?' på siden 'Scan QR-koden fra netværket'.
  5. Tryk på 'Indtast den manuelt' på siden 'Hjælp til at tilføje et netværk'.
  6. Indtast den kode, du har modtaget, og vælg 'Fortsæt', inden du trykker på 'Download'.

Instruktionerne til Android kan variere alt efter, hvilken telefon du har.