Kan jeg skifte mellem SIM-kort?

Du kan kun benytte ét dataabonnement ad gangen. Hvis du vil ændre, hvilket SIM-kort dine data kommer fra, skal du følge disse trin:

• Gå til 'Indstillinger'.
  • Tryk på 'Mobilnetværk' eller 'Mobile data'.
  • Tryk på 'Mobile data'.
  • Tryk på det SIM-kort, som du ønsker at bruge til mobile data (Revolut bliver normalt vist som 'Sekundær', hvis du ikke har ændret navnet).
  • Tillad skift af data.

Hvis du vil tillade, at din telefon automatisk vælge, hvilket SIM der skal bruges data fra afhængigt af dækning og tilgængelighed, skal du slå 'Tillad skift af mobildata'.

Hvis du roamer og kun vil bruge dit Revolut eSIM til data, skal du sørge for, at 'Tillad skift af mobildata' er slået fra. Din telefon bruger automatisk data fra begge telefonabonnementer. Denne mulighed fungerer bedst for personer, som vil bevare forbindelsen lige meget hvad. Du kan ikke se nogen steder, hvilket abonnement, der bliver brugt på et vilkårligt tidspunkt.

Hvis du slår 'Tillad skift mellem dataabonnementer' til, og besvarer et opkald via dit primære SIM-kort, mens du bruger data via dit eSIM, så vil mobildata ikke fungere, mens du er i gang med opkaldet.

Benyt følgende fremgangsmåde for at slå 'Tillad skift af mobildata':

• Gå til 'Indstillinger'.
  • Tryk på 'Mobildata'.
  • Tryk på 'Mobildata'.
  • Slå 'Tillad skift af mobildata' til.