Hvad er et eSIM?

Et eSIM er et indbygget sim-kort, som mange telefonmodeller understøtter, og det er ved at blive den nye standard inden for sim-kort. Med et eSIM kan du aktivere et mobildataabonnement hos en netværksudbyder, uden at du behøver at bruge et fysisk sim-kort.

Du kan kun sende sms'er og foretage opkald, når du bruger apps, der fungerer via internettet.

For at kunne bruge et eSIM skal din enhed være kompatibel med eSIM-teknologi. Se listen over enheder, som er kompatible med eSIM.