Fradrag ved forsikringskrav i forbindelse med annulleringsbeskyttelse for ture og arrangementer med Ultra

Annulleringsbeskyttelse for rejser & arrangementer er kun tilgængelig for kunder med Revolut Ultra-abonnement.

Dette er blot en oversigt over forsikringspolicens betingelser.

Du kan få adgang til den fulde version af vilkårene og betingelserne ved at gå til 'Livsstil' → 'Forsikring' → vælge en type → 'Alle dokumenter'.

Hvis du vælger dækningen 'anden årsag' i forbindelse med annullering af ture og arrangementer, trækker vi 30 % fra det beløb, vi betaler dig. Hvis du vælger en angivet årsag, fratrækkes der kun 50 EUR.