Hvordan defineres en tur under forsikring mod aflysning af tur og arrangement?

Annulleringsbeskyttelse for rejser & arrangementer er kun tilgængelig for kunder med Revolut Ultra-abonnement.

Dette er blot en oversigt over forsikringspolicens betingelser.

Du kan tjekke din forsikringspolice i appen ved at klikke på 'Livsstil' → 'Forsikring' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.

For at være dækket skal din tur starte fra din primære bopæl. Følgende ting er dækket i forbindelse med turen:

• Transport: fly, tog, bus, færgebilletter, bil og leje af tohjulede køretøjer.
  • Indkvartering.
  • Leje af transportmiddel (transport mellem lufthavn/togstation og indkvarteringsstedet).
  • Leje af sportsudstyr.
  • Pakkerejser.