Jeg har booket min tur/mit arrangement, inden jeg blev Ultra-bruger. Er jeg stadig dækket?

Annulleringsbeskyttelse for ture og arrangementer er kun tilgængelig for kunder med Revolut Ultra-abonnement.

Hvis du har booket din tur eller dit arrangement op til én dag, før du opgraderede til Ultra, er aflysningen dækket!

Dette er blot en oversigt over forsikringspolicens betingelser.

Du kan se vilkår og betingelser i appen ved at gå til 'Livsstil' → 'Forsikring' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.