Hvilke typer arrangementer er dækket i forbindelse med annulleringen af ture og arrangementer?

Annulleringsbeskyttelse for ture og arrangementer er kun tilgængelig for kunder med Revolut Ultra-abonnement.

Dette er blot en oversigt over forsikringspolicens betingelser.

Du kan tjekke din forsikringspolice i appen ved at klikke på 'Livsstil' → 'Forsikring' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.

Kontrollér de typer, der er inkluderet i dækningen:

• Sportsbegivenheder.
  • Koncerter, shows og musikfestivaller.
  • Turistattraktioner og udstillinger.
  • Rundvisninger.
  • Der skal være angivet en dato på din billet, for at den er dækket.