Hvordan hæver jeg kontanter?

Sådan gør du for at hæve kontanter i en pengeautomat med dit Revolut-kort

• Åbn Revolut-appen, og tryk på Find en pengeautomat i nærheden. Det finder du ved at trykke på kortsymbolet øverst til højre på startskærmen.
  • Indsæt dit kort i pengeautomaten, og indtast din firecifrede pinkode.
  • Hvis du vil se din pinkode, skal du finde kortikonet øverst til højre på startskærmen i appen og trykke på det pågældende kort → IndstillingerVis pinkode
  • Indtast det ønskede hævebeløb, bekræft transaktionen, og vent på dine kontanter.
  • Du bliver måske tilbudt en kvittering, men du kan altid se alle dine kontanthævninger i appen sammen med dine andre transaktioner.

For at sikre, at hævning fra pengeautomater er aktiveret for et bestemt kort, skal du gå til det pågældende kort i appen og tjekke 'Indstillinger'. Hvis du stadig har problemer med at hæve dine kontanter, kan du tjekke denne ofte stillede spørgsmål, som vi har lavet for at hjælpe.

Vi har en liste over lande, hvor du ikke kan hæve kontanter. Se listen her.

Flere nyttige oplysninger