Angivelse af en månedlig forbrugsgrænse

Vi anvender ugentlige grænser for kortbetalinger baseret på forhandlerens registrerede forretningstype. Læs mere om grænserne i disse Ofte stillede spørgsmål.

Du kan angive en månedlig forbrugsgrænse, så du ikke bruger for mange penge. Alle transaktioner over denne grænse afvises.

1. .
  2. .
  3. .
  4. .
  5. .
  6. .

Du kan angive en månedlig forbrugsgrænse i sektionen 'Kort' ved at trykke på kortikonet øverst til højre, så du ikke bruger for mange penge, og alle transaktioner over denne grænse afvises.

Hvis kortet bliver afvist, bør årsagen fremgå af transaktionsoplysningerne.