Hvad er kortverificering?

Når du tilføjer et nyt kort til en betalingstjeneste som PayPal, Google Pay/Apple Pay, eller blot foretager en onlinebetaling, vil betalingsbehandleren nogle gange starte en transaktion af en værdi på 0 eller et meget lavt beløb for at bekræfte dine kortoplysninger. Det betyder, at din konto ikke bliver debiteret som følge af denne bekræftelse. Vi markerer transaktioner som disse som 'Kortbekræftelse' i din app, så du ved, hvorfor de har fundet sted.