Hvordan får jeg et virtuelt kort?

Gå til HjemKort+ Tilføj nyVirtuelt kort → Vælg dit design → Giv kortet et label → Tryk på Opret kort.

Når du har oprettet dit virtuelle kort, kan du bruge det med det samme. Du behøver ikke at aktivere det. Du kan nemt få adgang til dine virtuelle kortoplysninger, dvs. kortnummer, kontrolcifre og udløbsdato i appen:

Gå til Kort (kortikonet øverst til højre) → Vælg dit virtuelle kort → Vis oplysninger.

Hvis du vil vide, hvordan du knytter kort til din digitale pung, kan du læse disse ofte stillede spørgsmål i vores hjælpecenter.

Du kan bruge virtuelle kort til at:

• betale online
  • betale kontaktløst i butikken
  • betale med Apple Pay og Google Pay.

Virtuelle kort har følgende begrænsninger:

• Visse forhandlere accepterer dem ikke.
  • Du kan ikke bruge dem til at hæve penge i pengeautomater.

Som Revolut-kunde må du have seks aktive fysiske kort, 20 aktive virtuelle kort og ét engangskort tilknyttet din konto på et hvilket som helst tidspunkt.

Du kan maksimalt oprette fire virtuelle kort hver 30. dag (eksklusive engangskort). Virtuelle kort tilbydes ikke til Revolut <18-kunder.

Hvis du har brug for hjælp med fysiske kort, kan du gå til dette ofte stillede spørgsmål

Hvis du vil aktivere et lukket kort i appen, skal du gøre følgende:

Gå til Kort (kortikonet øverst til højre) → Vælg Vil du gerne aktivere et lukket kort? → Vælg kortet → Tryk på Ja, genaktiver.