Min refundering blev afvist. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ser en afvist refundering på listen over dine betalinger, var refunderingen højst sandsynligt mangelfuld.

Kontakt forhandleren, og bed den om at sende refunderingen igen for at sikre en betaling uden problemer.

Hvis din anmodning om en refundering bliver afvist, og forhandleren ikke vil forsøge at sende den igen, kan du forsøge at anmode om en tilbageførsel ved at trykke på betalingen, vælge 'Få hjælp' og vælge den mest relevante mulighed.