Hvorfor blev betalingen med mit kort afvist, selvom jeg har penge nok på kontoen?

Lav saldo på en bestemt valutakonto

Kontrollér, om du har penge nok på mindst én valutakonto til at undgå afviste transaktioner, selvom din samlede saldo på alle konti er nok.

Kontrollér, om kortet er knyttet til en pocket

Hvis kortet er tilknyttet en Pocket med lav saldo, vil betalingen blive afvist, selv hvis du har nok penge i alt. Tryk på Konti under din saldo, og gå til 'Pockets', eller tryk på betalingen i appen.

Kontrollér fremtidige betalinger

Se under kommende betalinger for at sikre dig, at din kontosaldo er tilstrækkelig.

Hvis en abonnementsbetaling er blevet afvist, skal du indsætte penge på din konto, da forhandleren kan forsøge at opkræve beløbet igen efter et stykke tid. Hvis ikke, skal du kontakte forhandleren. Du kan læse mere her for at få oplysninger om andre abonnementsrelaterede problemer.