Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ser en forsinket (offline) kortbetaling?

Sådan gør du, hvis du ser en forsinket betaling i appen

• Gennemgå dine tidligere betalinger i din transaktionshistorik for at se, om du tidligere har foretaget en betaling til den samme forhandler. Nogle gange vil forhandleren forsøge at trække betalingen på et senere tidspunkt, hvis den ikke gik igennem første gang. Hvis det lykkes, vil du kunne se den tidligere tilbageførte betaling og den gennemførte betaling i appen.
  • Tjek, om du er blevet opkrævet to gange. Offlinebetalinger kan nogle gange være skyld i, at du bliver opkrævet to gange. Hvis du vil rapportere ukendte eller forkerte opkrævninger, skal du vælge betalingen i din transaktionshistorik og trykke på 'Få hjælp'.

Hvad gør jeg, hvis en forsinket transaktion er skyld i en negativ saldo på min konto?

Den negative saldo skyldes sandsynligvis, at transaktionen stadig står som afventende. Den afventende transaktion bør blive sendt tilbage til din konto inden for et par timer eller dage, og derefter bliver din saldo opdateret. Hvis du vil se, hvornår transaktionen forventes at blive sendt tilbage i appen, kan tjekke dens status i din transaktionshistorik.