Sikkerhedssystemet afviste en betaling med mit kort

Hvis vores sikkerhedssystem afviser en kortbetaling, er det vigtigt, at du gennemgår transaktionen via "pop-op-notifikationen" ELLER "bannernotifikationen på startskærmen" og tjekker, om du genkender den eller ej (hvis du har notifikationer deaktiveret, skal du aktivere dem på din telefon). Dit kort vil blive spærret, indtil du gennemgår transaktionen (for at ophæve spærringen skal du gå til sektionen 'Kort' (kortikonet øverst til højre), vælge det kort, du gerne vil bruge, og trykke på knappen 'Ophæv spærring').

Efter gennemgangen:

• Hvis du bekræfter, at du genkender betalingen, ophæves spærringen af kortet automatisk, og i de fleste tilfælde bør vores system ikke afvise fremtidige transaktioner. Hvis du ønsker, at betalingen skal gå igennem, skal du foretage den igen.
  • Hvis du vælger, at du ikke genkender denne betaling, vil dit kort blive lukket permanent. Du kan bestille et nyt ved at vælge kortet i sektionen 'Kort' (kortikonet øverst til højre) → trykke på 'Indstillinger' → 'Erstat kort'.
  • Hvis du kan genkende transaktionen, men kommer til at lukke kortet ved et uheld, kan du aktivere det igen inden for 30 dage. Gå til sektionen 'Kort', og tryk på 'Vil du aktivere et lukket kort igen?'.