Mit kort blev afvist

Følg disse trin for at få mere at vide om din betaling:

1. Gå til fanen 'Hjem'.
  2. Åbn din transaktionsliste.
  3. Vælg betalingen for at åbne skærmen med transaktionsoplysninger.
  4. Årsagen til, at betalingen blev afvist, vil fremgå af afsnittet 'Status'.
  5. Tryk på 'Få hjælp' nederst på skærmen, hvis du har brug for mere hjælp.

Hvis du ikke kan finde transaktionen

Tjek alle dine konti. Det kan gøre du ved at vælge 'Se alle' på listen over transaktioner og trykke på filterknappen øverst for at vise alle transaktioner.

Hvis betalingen blev afvist eller ikke gik igennem, og du stadig ikke kan finde den i appen, kan du tjekke vores ofte stillede spørgsmål.