Rapporter en svigagtig kortbetaling

Hvis du har fundet en betaling, som du ikke kan genkende, er det vigtigt, at du beskytter din konto. Spær dit kort med det samme. Gå til Kort, vælg kortet, og tryk på Spær.

Nu hvor dit kort ikke kan bruges:

• Gennemgå betalingen og se, om du kan huske at have givet dine kortoplysninger eller foretaget en fysisk betaling til denne forhandler tidligere. Åbn din Transaktionsliste, og søg i den.
  • Hvis du er blevet opkrævet det samme beløb af den samme forhandler hver måned, kan det være et abonnement. Læs denne ofte stillede spørgsmål om abonnementer for at finde ud af, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan genkende en betaling.
  • En forhandler kan også sende en såkaldt 'forsinket' betaling, hvis de havde problemer med at behandle transaktionen første gang. I dette tilfælde kan den oprindelige betaling blive tilbageført, og en "forsinket" betaling opkrævet i stedet. Prøv at huske, om du har betalt det samme beløb før.

Jeg er sikker på, at mit kort er blevet misbrugt

Åbn transaktionen i din betalingshistorik, scroll til 'Få hjælp' og vælg den mest relevante mulighed.

Det var mig, der betalte, men det forkerte beløb blev trukket

Kontakt forhandleren for at finde ud af, hvad der er sket. Er beløbet blevet trukket to gange? Læs ofte stillede spørgsmål om emnet for at finde ud af, hvad du skal gøre.

Flere nyttige oplysninger

Bloker forhandleren i appen ved at gå til ProfilSikkerhed og privatliv → Blokerede forhandlere. Læs disse ofte stillede spørgsmål om at blokere forhandlere for at få mere at vide.