Sikkerhedsindstillinger for kort

Gå til sektionen 'Kort' ved at trykke på kortikonet øverst til højre→ vælge kortet og trykke på ⚙️ 'Indstillinger' for at justere indstillingerne for hvert af dine kort når som helst.

Online-transaktioner

Øg sikkerheden ved at blokere internetbaserede transaktioner. Personlige fysiske kortbetalinger ved hjælp af og Apple eller Google Pay-transaktioner vil ikke blive påvirket.

Lokationsbaseret sikkerhed

Hvis denne indstilling er slået til, vil Revolut bruge din telefons GPS til at forhindre svigagtige transaktioner. Placeringsdeling skal være tilladt. Se disse ofte stillede spørgsmål for at få mere at vide om områdebaseret sikkerhed.

Swipe betalinger

Deaktiver magnetstribe/swipe-betalinger for at forhindre svigagtige transaktioner eller kloning. Dette vil begrænse betaling med dit kort til chip og pinkode eller kontaktløs.

Hævning fra pengeautomat

Deaktivering af hævning fra pengeautomater blokerer alle forsøg på kontanthævning.

Kontaktløse betalinger

Deaktiver kontaktløse betalinger for dit fysiske kort. Mobiltegnebøger som Apple eller Google vil stadig fungere.

Grænse for kontaktløse betalinger

Revolut holder din konto sikker ved at konfigurere en grænse for kontaktløse betalinger. Du kan nulstille grænsen ved at bruge chip og pinkode eller ved at trykke på 'Nulstil grænse' i sektionen ⚙️ 'Indstillinger' på dit kort.