Mit kort er ikke aktivt. Hvordan modtager jeg en refundering?

Refusioner kan modtages direkte på dit Revolut-kort, selv hvis det er blevet slettet eller lukket. Det kan tage 5 til 15 dage, før refusionen kan ses på din konto, efter at forhandleren har godkendt den.

Kan jeg få en refusion, hvis jeg brugte et virtuelt kort eller et virtuelt engangskort?

👉 Du kan modtage en refusion på et virtuelt kort eller et virtuelt engangskort. Du kan finde de sidste fire cifre på det kort, der blev brugt til den oprindelige betaling, ved at trykke på den transaktion, du ønsker en refusion for.

Når forhandleren har behandlet refusionen, vises den på din Revolut-konto.