Hvorfor blev min hævetransaktion i pengeautomaten afvist?

Hvis din kontanthævning blev afvist, skal du:

• sikre dig, at du har penge nok på kontoen sætte penge ind på din konto ved at klikke her
  • tjekke, om indstillingen for hævninger i pengeautomater er slået fra. Du kan slå hævninger i pengeautomater til ved at gå til 'Kort' (kortikonet øverst til højre) → Vælg kortet → Tryk på 'Indstillinger'.
  • Tjekke, om pinkoden blev indtastet korrekt. Du kan bekræfte din pinkode i appen under 'Kort' (kortikonet øverst til højre) → 'Indstillinger' → 'Vis pinkode'.
  • Bekræfte, at du ikke har overskredet din månedlige hævegrænse. Du kan tjekke din månedlige hævegrænse ved at gå til din 'Profil' → 'Dit abonnement' → 'Dine grænser'.
  • Bekræfte, at dit kort er aktivt. Du kan se status for dit kort under 'Kort' (kortikonet øverst til højre), og du kan ophæve en eventuel spærring af kortet.

For at kontrollere tilbageførselsdatoen for en afventende hævning skal du trykke på den i appen og se dens status under lokationen.

Hvis din hævning blev afvist, men din Revolut-konto stadig blev debiteret, skal du indsende en tilbageførselsformular ved at vælge transaktionen og trykke på 'Få hjælp' (tilbageførselsprocessen kan tage op til 50 dage).

Revolut-kort kan ikke bruges i Rusland og Belarus på grund af sanktioner.