Hvordan aktiverer jeg et fysisk kort?

Det er nemt og hurtigt at aktivere dit 💳 fysiske kort:

• Åbn Revolut-appen.
  • Gå til 'Kort' (kortikonet øverst til højre), og tryk på det kort, du vil aktivere → vælg 'Aktivér nu' → vælg 'Jeg har mit kort'

🎉 Tillykke! Dit kort er nu klar til brug.

Aktivering af et kort er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, vi har tilføjet for at sikre, at du har modtaget dit kort. Du kan ikke foretage din første transaktion, før du har aktiveret dit kort.

Du kan også aktivere dit fysiske Revolut-kort ved at foretage en betaling på en fysisk terminal (indsæt kortet i terminalen, og angive pinkoden).

👉 Hvis du har brug for at kontrollere kortets pinkode, skal du bare vælge kortet i sektionen 'Kort' (kortikonet øverst til højre) og trykke på 'Indstillinger' → 'Vis pinkode'.

For din egen sikkerheds skyld aktiveres kontaktløse betalinger og onlinebetalinger først for dit fysiske kort, når du har aktiveret kortet. Du kan også aktivere indstillingerne manuelt under 'Indstillinger' i sektionen 'Kort' (kortikonet øverst til højre).

Du kan også aktivere det lukkede kort igen. Læs mere i denne artikel.