Mit fysiske kort virker ikke

Sådan gør du, hvis du har problemer med det fysiske kort, og den afviste betaling er synlig i appen:

Tryk på betalingen for at se den præcise årsag til afvisningen og gode råd til at løse problemet. Prøv at benytte en anden metode:

• Hvis du er fysisk tilstede: Vælg chip og PIN-kode, betaling med magnetstribe, Apple Pay, Google Pay eller kontaktløs betaling med kort. Kontrollér, at kontaktløs betaling er slået til under dine kortindstillinger. Gå til Kort → Vælg Indstillinger → Vælg Kontaktløse betalinger.
  • Hvis du betaler online: Indtast oplysningerne manuelt, eller brug Apple Pay eller Google Pay.

Hvis der ikke er oplysninger i appen om årsagen til afvisningen

1. Prøv med et andet kort:
  2. Gå til sektionen Kort ved at trykke på kortikonet øverst til højre.
  3. Tryk her for at få et virtuelt kort.
  4. Føj kortet til Apple Pay eller Google Pay. Du kan betale med dit virtuelle kort i Apple Pay eller Google Pay med det samme. Du skal bare holde din telefon hen til terminalen for at betale.

Hvis dit fysiske kort fortsat ikke virker, skal du tjekke, om det er beskadiget. Hvis det er, kan du bestille et nyt kort (inkl. eventuelle gebyrer). Sådan gør du:

1. Tryk på kortet i sektionen 'Kort (kortikonet øverst til højre).
  2.  Vælg kortet, og tryk på Indstillinger.
  3. Tryk på Erstat kort. Der kan opkræves gebyrer, men det første erstatningskort er gratis, hvis det gamle kort er beskadiget.

Hvis du vil vide mere om et spærret kort, kan du gå til siden med ofte stillede spørgsmål, hvor du kan finde relevante løsningsforslag.