Hvad hvis mit kort snart udløber?

Du kan fortsætte med at bruge dit kort indtil midnat den sidste dag i udløbsmåneden.

Hvis du bruger et fysisk kort, sender vi meddelelser 28 dage før udløbsdatoen med henblik på at erstatte dit udløbende kort gratis med standardforsendelse til Storbritannien, EØS, Australien, Canada, Singapore, Schweiz, Japan, New Zealand, Brasilien og USA.

👉 Du kan erstatte kortet ved at vælge det i sektionen 'Kort' (kortikonet øverst til højre) og vælge 'Erstat kort'.

👉 Hvis du bruger et virtuelt kort eller ønsker at skifte til et virtuelt kort, kan du når som helst bestille et gratis.