Kan jeg annullere en kortbestilling?

Hvis du ombestemmer dig, kan du annullere kortbestillingen inden for én time:

• Gå til kortsektionen ved at trykke på kortikonet øverst til højre.
  • Vælg din kortordre.
  • Tryk på 'Rediger eller annuller'.
  • Tryk på 'Annuller ordre' → vælg 'Ja, annuller'.
  • Gebyrer for kortbestilling returneres til din konto med det samme.

Muligheden for at annullere en ordre vil kun være synlig i lidt tid, mens kortet ikke er blevet afsendt. Hvis du ikke kan se denne mulighed, betyder det, at vi ikke kan annullere leveringen.