Hvor mange kort kan jeg have?

Du kan have op til 6 aktive fysiske kort, 20 aktive virtuelle kort og 1 engangskort knyttet til din Revolut-konto ad gangen.

Her er et par ting, der er værd at bemærke:

• Du kan maksimalt oprette 4 nye virtuelle kort hver 30. dag, ekskl. engangskort, med en samlet grænse på 20 aktive virtuelle kort.
  • Fysiske kort i Plus, Premium og Metal tæller med i grænsen på 6 fysiske kort. Du kan maksimalt have 2 aktive Metal-debetkort knyttet til din konto.

Hvis et familiemedlem eller en partner har brug for et kort, kan de åbne en separat Revolut-konto i deres navn. Eller du kan overveje at vælge fælleskonti, hvis du gerne vil have adgang til de samme penge. For dine børn kan du overveje <18-konti. For hjælp til at bestille et fysisk kort, se venligst vores side 'Bestil et fysisk kort' eller vores ofte stillede spørgsmål.