Hvad er gebyrerne for at bestille et kort?

Kortgebyrer varierer alt efter abonnementet:

• Standard-kunder får ét kort, som de skal betale leveringsgebyrer for. Ekstra kort koster et kortgebyr og et leveringsgebyr.
  • Plus-kunder får to kort uden omkostninger, begge med gratis standardlevering (ingen sporing). Ekstra kort koster et gebyr, og kunderne vil blive opkrævet for enhver ekspreslevering med sporing.
  • Premium-, Metal- og -Ultra-kunder kan bestille to kort uden omkostninger, begge også med gebyrfri ekspreslevering med sporing. Vi opkræver et gebyr for eventuelle ekstra kort, men vi opkræver ikke leveringsgebyrer.

Du kan gøre dit kort mere personligt med dit eget design, uden at det koster ekstra, hvis du har et betalingsabonnement. Standard-kunder kan også gøre deres kort mere personlige, men de skal betale et tilpasningsgebyr.

Hvis du vil se de præcise gebyrer, skal du starte bestillingen af et nyt kort i appen og fortsætte til kassen. Du vil ikke blive opkrævet nogen penge, hvis du ikke bekræfter ved at trykke på 'Betal'.

Sådan ser du gebyrer:

• Gå til sektionen 'Kort'.
  • Tryk på + Tilføj ny.
  • Vælg din foretrukne korttype (fysisk eller virtuelt).
  • Se de præcise gebyrer under kortdesign.

Hvis du annullerer kortbestillingen mindre end én time efter bestillingen, vil gebyrerne blive ført tilbage til din konto med det samme. Få mere at vide.

Hvis du tror, at dit kort er kompromitteret, kan du få et gratis erstatningskort ved at gå til kortindstillinger og trykke på 'Erstat kort'.