Hvordan bestiller jeg et fysisk kort?

Sådan bestiller du et fysisk kort:

1. Gå til sektionen Kort ved at trykke på kortikonet øverst til højre.
  2. Tryk på knappen + Tilføj ny.
  3. Vælg 💳 Fysisk kort og korttypen.
  4. Lav en pinkode.
  5. Oplys din adresse, og bestil kortet.

Prisen for kortet og/eller leveringen vil også blive vist, inden du går til kassen.

👉 Sørg for, at leveringsadressen er korrekt. Du kan opdatere din leveringsadresse op til en time efter bestillingen, men du kan ikke ændre landet. Sådan gør du:

1. Gå til sektionen for kort ved at trykke på kortikonet øverst til højre.
  2. Vælg din kortbestilling.
  3. Tryk på Rediger eller annuller.
  4. Tryk på Rediger ved siden af Leveringsadresse .
  5. Opdater adressen, og bekræft ændringen.

Hvis du skifter mening, kan du annullere bestillingen af kortet op til en time efter bestillingen. Sådan gør du:

1. Gå til sektionen for kort ved at trykke på kortikonet øverst til højre.
  2. Vælg din kortbestilling.
  3. Tryk på Rediger eller annuller.
  4. Tryk på Annuller bestilling efterfulgt af Ja, annuller.
  5. Betalingen for kortet vil blive returneret til din konto med det samme.

Du har én time til at annullere bestillingen. Hvis muligheden for at annullere bestillingen er forsvundet, betyder det, at kortet er blevet afsendt.