Hvad er et kort i begrænset oplag?

Kort i begrænset oplag er kortdesign, der kun er tilgængelige i et begrænset tidsrum. Der vil påløbe et ekstra gebyr for kort i begrænset oplag, og der kan også blive opkrævet et forsendelsesgebyr.

Du kan have op til seks aktive fysiske kort. De kort, du allerede ejer, vil fortsat fungere som normalt.

Hvis du ikke kan finde det kort i begrænset oplag, du vil bestille:

• Sørg for, at du har installeret den nyeste version af appen.
  • Gå til sektionen 'Kort' ved at trykke på kortikonet øverst til højre.
  • Tryk på knappen 'Tilføj ny'.
  • Vælg 💳 'Fysisk kort' og din korttype.
  • Hvis kortet i begrænset oplag er knyttet til en velgørenhedsorganisation, skal du donere det angivne minimumsbeløb, før kortdesignet er tilgængeligt i appen.