Opkræver Revolut betaling for planlagte overførsler?

Revolut opkræver ingen gebyrer for konfigurering af 🔄 planlagte overførsler.

Ligesom med engangsoverførsler gælder der ingen gebyrer for overførsler til andre Revolut-brugere og til velgørende formål, eller ved lokale overførsler.

Der opkræves et internationalt gebyr for overførsler til banker uden for dit land. Se flere oplysninger i 🔍 denne artikel.

Disse gebyrer vises altid i Revolut-appen, inden du foretager en transaktion (se vores side med gebyrer).