Mere hjælp med planlagte overførsler

Overførslen er ikke nået frem

Du kan se forventet ankomstdato for en overførsel, eller spore den, ved at trykke på overførslen i din transaktionshistorik.

Annuller en overførsel

Du kan annullere en planlagt overførsel eller ændre datoen for den, når som helst inden den bliver udført. Du skal bare trykke på den under planlagte betalinger. Du kan se dine planlagte betalinger ved at trykke på kalenderikonet under 'Betalinger'. Hvis overførslen allerede er blevet sendt, skal du trykke på overførslen i din transaktionshistorik for at se annulleringsmulighederne.

Overførslen mislykkedes, eller pengene blev tilbageført

Hvis du vil se, hvorfor overførslen mislykkedes, eller pengene blev tilbageført, skal du trykke på overførslen under transaktioner.

Manglende dækning for en planlagt overførsel

Hvis der ikke er penge nok på din konto eller i den pågældende Pocket, vil overførslen mislykkes. Vi vil ikke forsøge at overføre pengene igen. I stedet skal du overføre penge og derefter lave en engangsoverførsel.