Planlæg en overførsel

Sådan planlægger du en overførsel

1. Tryk på 'Betalinger'.
  2. Tryk på kalenderikonet øverst til højre.
  3. Tryk på '+ Ny'.
  4. Vælg 'Overførsel'.
  5. Vælg en tidligere modtager, eller tryk på '+ Ny'.
  6. Indtast beløbet.
  7. Tryk på 'Fortsæt'.
  8. Vælg dato og hyppighed.

Gebyrer

Gebyret for en planlagt overførsel er det samme som for en engangsoverførsel. Vi viser altid eventuelle gebyrer, inden du opretter en overførsel.

Problemer med en planlagt overførsel

Hvis du vil administrere din planlagte overførsel, skal du åbne dine planlagte betalinger (kalenderikonet øverst til højre under 'Betalinger'). I vores ofte stillede spørgsmål kan du læse mere om, hvordan du administrerer planlagte overførsler.

Hvis du har problemer med en planlagt overførsel, skal du åbne fanebladet med planlagte betalinger, eller trykke på en gennemført planlagt overførsel i din transaktionshistorik for at få hjælp.

Hvis du har brug for mere hjælp med en planlagt overførsel, kan du læse vores ofte stillede spørgsmål.