Hvilke oplysninger skal jeg bruge til at anmelde en skade?

I forbindelse med alle kravstyper skal du uploade et billede af kvitteringen. Afhængigt af kravstypen kan du blive bedt om at uploade ekstra dokumenter, hvis kravsundersøgeren vurderer, at det er nødvendigt. Følgende er eksempler på dokumenter, du kan blive bedt om at levere:

• Ved tyveri: en kopi af politirapporten
  • Ved skader: en kopi af reparationsfakturaen, hvis varen ikke er totalskadet
  • Ved billetannullering: et dokument, der beviser, at du ikke kunne deltage i arrangementet

Se vilkår & betingelser i appen ved at gå til 'Livsstil' → 'Forsikring' → vælg en type → 'Alle dokumenter'.