Hvad får jeg af dækning fra købsbeskyttelse?

Købsbeskyttelsen tilbyder tyveri- og ulykkesforsikring på varer, der er købt med din Revolut-konto, og

• som blev købt til personlig brug
  • som var helt nye på købstidspunktet
  • som ikke har haft nogen tidligere ejere
  • som ikke blev handlet privat
  • som blev købt inden for de seneste 365 dage, og efter gruppepolicen trådte i kraft

Berettigede varer købt over hele verden dækkes kun, hvis den pågældende berettigede vare opfylder ethvert CE-sikkerheds- og miljøcertificeringskrav, der ville gælde, hvis varen var blevet købt i Storbritannien eller EU.

Købsbeskyttelsen er kun tilgængelig for Plus, Premium og Metal eller Ultra i EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde).

Dette er kun en oversigt over betingelserne for forsikringspolicen. Du kan se flere oplysninger under vilkår & betingelser i appen ved at gå til 'Livsstil' → 'Forsikring' → 'Køb forsikring' → og vælge en type → 'Alle dokumenter'.