Hvornår er jeg ikke dækket af købsbeskyttelse?

Købsbeskyttelsen dækker ikke for:

• de første 50 EUR af et hvilket som helst krav
  • normal slitage
  • skader, der overlagt er påført af dig selv
  • skader på varer, som er forårsaget af produktfejl.
  • tyveri eller beskadigelse af varer, der skyldes, at du ikke har passet tilstrækkeligt på dem eller har efterladt dem i usikker tilstand eller uden for din rækkevidde.
  • tyveri, der ikke blev meldt til politiet inden for 48 timer, efter det blev opdaget, eller så hurtigt, som det med rimelighed kan forventes muligt og uden indhentelse af en skriftlig rapport.
  • konfiskering eller destruktion af køb foretaget af en regering, af toldmyndigheder eller af en offentlig myndighed.
  • omkostninger, der kan inddrives fra en anden kilde.
  • tyveri eller beskadigelse af: smykker; ædelsten; sjældne og dyrebare mønter eller frimærker; unikaer, herunder antikviteter, kunstværker og pelse; kontanter eller tilsvarende (inklusive rejsechecks); aktier, obligationer, kuponer, værdipapirer af enhver art og tilsvarende papirer; billetter; tjenester; bøger; dyr og planter; forbrugsvarer og letfordærvelige varer; mad og drikkevarer; sundhedsartikler; genopbyggede og renoverede genstande; salgsvarer fra ophørsudsalg; køretøjer og deres dele; jord og bygninger; genstande, der er permanent fastgjort til et hjem, kontor eller køretøj; digitale data til visning eller download online (inklusive filer, musik, film, fotos, software); varer købt med henblik på videresalg eller brug til professionelle formål; våben, ulovlige stoffer, forfalskede varer og andre varer, der er genstand for toldkonfiskation; køb fra peer-to-peer-hjemmesider, medmindre de kommer fra en kommerciel sælger. Alle varer, der ikke betales direkte og fuldt ud på kontoen, såsom varer købt på afdrag, selvom afdragene betales via kontoen.
  • renoverede genstande
  • kosmetiske skader eller skader, der ikke påvirker en enheds funktionalitet.
  • omkostninger for forsendelse af varen til Qover, der overstiger 50 EUR.

Se vilkår & betingelser i appen ved at gå til 'Livsstil' → 'Forsikring' → 'Køb forsikring' → 'Aflysning af rejser & begivenheder' → 'Alle dokumenter'.