Hvordan anmelder jeg en rejseforsikringsskade?

Revolut Premium- og Metal-kunder

{{^in_GB}}{{#in_eea}}Kundeservice:

• Telefon: +35315267980 (8:00 – 18:00 (CET) Man. – Fre.)
  • Mail: claims.awpeurope@allianz.com

For at indgive et erstatningskrav skal du trykke på 'Livsstil' i den nederste menu → 'Forsikring' → 'Rejse' → vælge en type → 'Få hjælp'.

Revolut Premium- og Metal-kunder

Hvis du tilmeldte dig en Premium- eller Metal-konto inden den 3. oktober 2023, og dit forsikringskrav blev indgivet inden den 3. oktober 2023, er din forsikringsudbyder Allianz.

Kundeservice:

• Telefon: +35315267980 (kl. 8.00-18.00 CET, man.-fre.)
  • Mail: claims.awpeurope@allianz.com

Nødhjælp under din rejse:

• Telefon: +35315267980 (24/7)

Vi skiftede for nylig rejseforsikringsudbyder fra Allianz til Cover Genius for vores Premium- og Metal-abonnementer.

Revolut Ultra-medlemmer

Hvis du har en Ultra-konto, eller hvis du tilmeldte dig en Premium eller Metal-konto den 3. oktober 2023 eller senere, er din forsikringsudbyder Cover Genius.

Sådan indgiver du et erstatningskrav hos Cover Genius:

For at aktivere din XCover-konto skal du oprette en adgangskode ved hjælp af linket til XCover. Tryk derefter på 'Livsstil' i menuen i bunden af skærmen → 'Forsikring' → 'Rejse' → vælg en type → 'Få hjælp'.

Din XCover-konto er knyttet til den mail, der anvendes til din Revolut-konto. Du kan få adgang til XCover via Revolut eller ved at gå til dette websted.