Hvad dækker forsikringen ved aflyste eller forsinkede rejser og lufthavnsforsinkelser?

Det følgende er kun et resumé af din rejseforsikring hos Revolut. Hvis du vil se hele policen i appen, skal du gøre følgende:

1. Gå til 'Livsstil' i menuen nederst.
  2. Vælg 'Forsikring'.
  3. Vælg 'Rejse', og vælg en dækning.
  4. Tryk på 'Alle dokumenter'.

Aflyste og forsinkede fly

Vores rejseforsikring dækker ikke aflysning eller forsinkelse af fly på grund af mangel på lufthavnspersonale. Hvis du skal have erstatning, skal du kontakte flyselskabet direkte.

Forsinkede rejser

Hvis dit fly er forsinket i 4 timer eller mere, har du ret til kompensation på op til 500 € (100 € for de første 4 timer, 100 € pr. time derefter) pr. berettigede rejsende.

Afbestilling af rejse

Hvis du er nødt til at afbestille din rejse før afrejse på grund af uforudsete omstændigheder (f.eks. skader eller sygdom), dækker vi de ikke-refunderbare omkostninger, afbestillingsgebyrer og ombookingsgebyrer op til 5000 €. For at være dækket skal du anmelde skaden før afrejse.

Revolut Ultras kunder er berettigede til vores afbestillingsbeskyttelse i forbindelse med rejser og arrangementer. Du kan få mere at vide i appen ved at gå til 'Livsstil' i bundmenuen, vælge 'Forsikring', vælge 'Rejse', vælge en type og trykke på 'Alle dokumenter'.

Afbrydelse af rejsen

Hvis din rejse bliver afbrudt af en årsag, som er dækket af vores politik, f.eks. en skade eller sygdom (herunder Covid-19), vil du være dækket for:

• op til 5.000 € til dækning af ubrugte rejseudgifter.
  • op til 1.000 € til dækning af nødindkvartering.
  • udgifterne til en flybillet på økonomiklasse.

Rejseforsikring er kun inkluderet i abonnementerne Premium, Metal og Ultra.

Hvis du er berettiget til dækning, kan du anmelde skaden direkte til forsikringsselskabet:

1. Gå til 'Livsstil' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Forsikring'.
  3. Vælg 'Rejse', vælg en type, og tryk på 'Få hjælp'.
  4. Tryk på 'Anmeld en skade'.