Kan min medrejsende blive dækket af rejseforsikringen?

Premium-kunder

Kvalificerede børn 👪 (herunder stedbørn, plejebørn, adopterede børn eller børn, der er i gang med at blive adopteret), må højst være 17 år gamle på rejsetidspunktet.

Metal- og Ultra-kunder

Ægtefæller eller samlevere (samboende i mindst 12 måneder). Kvalificerede børn (herunder stedbørn, plejebørn, adopterede børn eller børn, der er i gang med at blive adopteret), må højst være 17 år gamle på rejsetidspunktet.

Ledsagere skal rejse sammen med kontoindehaveren.

Ledsagere, der ikke lever op til denne definition, skal selv tegne en forsikring.

Tjek betingelserne for kvalifikation i disse Ofte stillede spørgsmål.

Dine kvalificerede ledsagere er dækket, selvom de ikke fremgår af forsikringsattesten.

Det er valgfrit for dig at føje dine ledsagere til forsikringsattesten. Du kan gøre det ved at logge på dette websted (vælg indstillingen 'Annuller'/'Rediger'). Policen er din primære kontrakt, og attesten er tillægget til kontrakten.

Se 🔍 flere oplysninger under vilkår & betingelser.