Hvordan kan jeg downloade opgørelser og rapporter om handel?

Et kontoudtog for en handelskonto indeholder følgende oplysninger:

• Oplysninger om kontohaveren (navn og adresse).
  • En oversigt over kontoen.
  • En opdeling af porteføljen.
  • Transaktioner.

En opgørelse over fortjeneste og tab indeholder følgende oplysninger:

• Oplysninger om kontohaveren (navn og adresse).
  • Kontonummer.
  • Den valgte periode.
  • Det realiserede afkast.
  • Oversigt over udbytter.

Sådan får du den beskrevne opgørelse:

1. Gå til 'Invester' i menuen nederst.
  2. Tryk på 'Mere (...)', og vælg 'Dokumenter'.
  3. Vælg 'Aktier', og vælg derefter opgørelsen 'Konto' eller 'Resultatopgørelse'.

Rapporter over omkostninger og gebyrer indeholder følgende oplysninger:

• Oplysninger om kontohaveren (navn og adresse).
  • Kontoens værdi.
  • Kontoens navn.
  • Kontoens nummer.
  • Omkostninger og gebyrer i forbindelse med investeringstjenester.
  • Omkostninger og gebyrer i forbindelse med finansielle instrumenter.

Sådan får du omkostnings- og gebyroversigten:

1. Gå til 'Invester' i bundmenuen.
  2. Tryk på 'Mere (...)', og vælg 'Dokumenter'.
  3. Vælg 'Aktier' og vælg 'Omkostnings- og gebyroversigt'.

Vi udsteder ikke dokumenter på papir, og vi påfører heller ikke stempler på anmodede dokumenter. Alle opgørelser og bekræftelsesdokumenter genereres elektronisk.