ClassPass

Sådan får du adgang

1. Gå til 'Profil' i øverste venstre hjørne af skærmen.
  2. Vælg 'Dit abonnement', og rul ned.
  3. Vælg fordelen, og følg instruktionerne.

ClassPass giver dig verdensomspændende adgang til de bedst bedømte fitnesscentre og fitnessstudier, fitnesskredit, fitnesstimer, eksklusive priser, kampagner i appen og meget mere.

Denne fordel er kun tilgængelig for kunder i følgende lande: Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Irland, Nederlandene, Norge, Portugal, Spanien, Sverige, Schweiz og Storbritannien.

Detaljer:

• Ultra-abonnement: adgang til 20 kreditter om måneden.
  • Metal-abonnement: adgang til 10 kreditter om måneden.

Problemer:

• Hvis du oplever problemer, efter du har tegnet abonnementet, kan du besøge hjemmesiden eller kontakte ClassPass via deres app.
  • Hvis du allerede har et abonnement, vil dine ekstra ClassPass-kreditter blive tilføjet ved starten af din næste betalingsperiode.

Dette tilbud kan ikke kombineres med tilbud fra ClassPass Corporate Wellness.

Denne fordel er kun tilgængelig for Ultra- og Metal-kunder i udvalgte lande. Hvis du opsiger dit abonnement, mister du automatisk adgang til fordelene.