Headspace

Sådan får du adgang: tryk på profilikonet øverst til venstre på din startskærm → vælg 'Dit abonnement' → rul ned, vælg fordelen, og følg instruktionerne.

Headspace Premium er en mindfulness- og meditationsapp, som giver dig videnskabeligt baserede værktøjer til at mindske stress, sove godt og blive lykkeligere.

Oplysninger:

• Ultra-, Metal- og Premium-abonnement: adgang til Headspace Premium-abonnement.

Problemer:

• Hvis du er eksisterende Headspace-abonnent, skal du opsige dit nuværende Headspace-abonnement fra den samme platform, som du startede dit abonnement på (dette kan være Headspace-webstedet, App Store eller Google Play Butik). Du kan finde flere oplysninger i Headspaces hjælpecenter her. Når dit abonnement er udløbet eller deaktiveret, kan du starte et nyt abonnement via Revolut ved at følge ovenstående trin.
  • Hvis kampagnekoden ikke virker, skal du kontakte Revolut Support. Angående øvrige problemer i forbindelse med dit abonnement henvises der til Headspaces kundeserviceteam på mailadressen teamsupport@headspace.com eller på telefon +44 808 164 1747.

👉 Denne fordel er kun tilgængelig for Ultra-, Metal- og Premium-kunder i udvalgte lande. Hvis du afslutter dit abonnement, mister du automatisk adgangen til disse fordele.