WeWork

Sådan får du adgang

1. Gå til profilikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.
  2. Vælg 'Dit abonnement' og scroll ned.
  3. Vælg fordelen, og følg instruktionerne.

Få adgang til et smukt indrettet arbejdsområde med højhastighedsinternet og ubegrænset kaffe og te. Du kan indløse passet på et hvilket som helst af WeWorks steder, hvor 'On-Demand' findes. I øjeblikket er 'On-Demand' aktivt i Tjekkiet, Belgien, Canada, Frankrig, Tyskland, Irland, Nederlandene, Polen, Spanien, Sverige, Australien, Singapore, Storbritannien og USA.

Sørg for at tjekke den opdaterede liste på WeWorks websted eller app.

Detaljer

• Ultra-abonnement: adgang til tre pas om måneden.
  • Metal-abonnement: adgang til et pas om måneden.

Problemer:

• Du skal muligvis betale ekstra for et mødelokale, da det ikke er inkluderet i adgangspasset.
  • Eksisterende abonnenter skal bruge koden ved kassen, uden at de behøver at tegne abonnement igen via Revolut.

Denne fordel er kun tilgængelig for Ultra- og Metal-kunder i udvalgte lande. Hvis du opsiger dit abonnement, mister du automatisk adgang til fordelene.