Hvordan anmelder jeg en overførsel, jeg mistænker for at være svindel?

Hvis du har mistanke om, at du har overført penge til en svindler, kan du gøre følgende:

• Bloker forhandleren eller modtageren, som du mistænker for svindel. Det er vigtigt, at du stopper al kommunikation.
  • Kontakt den finansielle institution, hvor du har din konto. Hvis det er hos Revolut, skal du kontakte os med det samme via chatten i appen eller via e-mail.
  • Anmeld det til politiet.

Inden du kontakter os om overførsler til eksterne bankkonti og andre Revolut-kunder, bør du gøre følgende for at beskytte din konto:

Rapportér overførslen som svindel i appen:

1. Vælg den pågældende overførsel i din 'transaktionshistorik'.
  2. 'Få hjælp'.
  3. 'Rapportér denne overførsel som svindel'.

Sådan annullerer du overførslen i appen

Vælg overførslen, så du kan se, hvad status på overførslen er, og om den kan annulleres eller ej. Hvis overførslen kan annulleres, vil du se en knap med teksten 'Annuller'.

Du kan få mere at vide om svigagtige overførsler ved at besøge denne side på vores hjemmeside.

Hvis du har mistanke om, at du er blevet udsat for svindel med dit kort, kan du få hjælp på denne side.