Hvad skal man gøre, mens man venter på, at de fornyede dokumenter ankommer?

Vi accepterer en række forskellige dokumenter, afhængigt af din nationalitet og det land, hvor du har tilmeldt dig.

Du kan se listen over accepterede dokumenter på skærmen med dokumentvalg i appen. Gå til 'Indstillinger' → 'Personlige oplysninger' → 'Bekræft min identitet'.

Hvis du får besked om at opdatere dit id i tilfælde af, at dine dokumenter er ugyldige eller udløbet, og du har et ikke-standarddokument, kan du indsende dit dokument ved at vælge 'Andet opholdsdokument' på skærmen med valg.